Beden Eğitimi’nin büyük başarısı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği “Okullararası Spor Müsabakaları”nın Karacabey etabı başladı. Grup maçlarından sonra ilk iki de yer alacak takımlarımız, maçlarına il merkezinde devam edecek.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede; “Bakanlığımızın, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokoller kapsamında yürütülen çalışmalarımızın bu ayağı gerçekten il seviyesinde örnek teşkil edecek hale gelmiştir. Sadece futbol, basketbol ve voleybol takım sayımız 84’tür. Toplamda 123 farklı takımla resmi müsabakalara katılım sağlamaktayız. Bu rakam son derece önemlidir. Bu başarı, çocuklarımızı ve gençlerimiz müsabakalara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenleri’mize aittir. Değerli meslektaşlarımı bu denli fedakar çalışmalarından dolayı kutluyorum.
Eylül ayında planladığımız sene içi ilçe faaliyetleri sırası ile gerçekleştirmekteyiz. Spor müsabakalarımız Nisan ayı sonuna kadar devam edecek. İlk hafta müsabakalarımız sona ermiş olup, her türlü sonucun kazanç olarak görülmesini isterim. Gençlerimizin küçük yaştan spor kültürü almış olmaları en büyük kazanım olacaktır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.