“İşçi Partisi’nde birleşelim, Türkiye’yi bütünleştirelim”

Karacabey İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çeşli, tüm engelleri halkla birlikte bilimi kullanarak aşacaklarını söyledi.
Büyükşehir yasasının, bilinen amacı çerçevesinde göreve talip olduklarına vurgu yapan Çeşli, önlerine çıkarılacak engelleri bildiklerini kaydetti. Çeşli, “AB projeleri kapsamında, AKP iktidarına dikte ettirilen ‘Atatürk’ü silin’ yönergesinin, Türk halkının gözünde bir hiç olduğunu göstermek için çalışacağız. Karadağ’a, ‘Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini ve altına ‘Ne mutlu Türküm diyene’ sözünü yerleştireceğiz” dedi.
Uygulayacakları tüm tasarımları, üniversitelerin ilgili birimlerinden destek almadan yapmayacaklarını belirten Çeşli, amaçlarının halkın parasını rantçıya dağıtılmasını engellemek olduğunu kaydetti. Çeşli, “Yapacağımız kamusal hizmetlerin, mali ve fiziki denetimleri için her yıl ilgili bakanlıklardan müfettişlerin gelmesini isteyeceğiz. Yapılan hizmetleri denetime tabi tutularak, daha güzele ve iyiye gidişin, halkla ortak paydalarımızdan biri olmasını sağlayacağız.
Askerlerimizi, aydınlarımızı tutsak eden gladyonun sacayakları gözler önüne serildi. Ne yazık ki kurulan kumpasın karşısında bir tek İşçi Partisi dimdik durdu. Diğerleri sacayaklarına destek olmaktan başka bir şey yapmadı. ‘Darbeciler temizlensin’ sözleriyle kumpasa destek veren CHP ve MHP, Türkiye’mizin gerçeklerine hizmet etmekten çok, işbirlikçi hale geldi. Atatürk ilke ve devrimlerine bu iki siyasi partinin katkısının olamayacağı kuşkusu, yerini kanıta bıraktı. Kemalist devrimi koruma ve tamamlama görevini İşçi Partisi başlattı. Kemalist devrimi tamamlama yürüyüşü için, İşçi Partisi’nde birleşelim, Türkiye’yi bütünleştirelim. Ulusal hükümet için, ‘evet’ mührünü Çoban Yıldızı’nın altına basalım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.