Eğitim Bir-Sen’liler yemekte buluştu

Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Ramazan Acar ile Şube Başkan Vekili Adil Yazıcıoğlu, teşkilat buluşmaları kapsamında geçtiğimiz hafta Karacabey’i ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Dr. Gökhan Yusuf Yolcu başta olmak üzere; Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve kurum ziyaretleri gerçekleştiren Eğitim Bir Sen Bursa yöneticileri, daha sonra Karacabey Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciliği’nce Öğretmenevi’nde düzenlenen Teşkilat Buluşması Yemeği’nde okul idarecileri ve işyeri temsilcileriyle bir araya geldi.
Öğretmenevi’ndeki yemekte konuşan Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Böylesine güzel bir ortamda bizleri buluşturan İlçe Temsilcimiz Abdullah Gürbüz ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Malumunuz gündem çok yoğun. Sayın Cumhurbaşkanımızın 100 günlük eylem planında da belirttiği üzere, öğretmenlere 3600 ek gösterge bizleri çok sevindirmiştir. Sendika olarak bunun destekçisi ve takipçisi olacağız. Ayrıca, okul idarecilerine de kadro verilmesi ile ilgili Bakanımızın yaptığı açıklamaları yakından takip ediyoruz. Genel Merkezimizin bu konu ile ilgili hazırladığı raporlar bakanlığa sunulmuştur. Biz sendika olarak idarecilerimize, eğitim-öğretim sınıfı içinde mevcut idarecilerimizin tamamına okul yöneticisi kadrosu verilmesini istiyoruz.” dedi.
Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesi bünyesinde oluşturacakları akademilerle üyelerine her alanda katkı sunmayı planladıklarını vurgulayan Acar, “Öğretmen akademisi, Yönetici akademisi, Aile akademisi ve Gençlik akademisi ile ihtiyaç duyulan alanlarda üyelerimize hizmet vermeyi planlıyoruz. Karacabey’deki ziyaretlerimizde eğitim adına umut verici çalışmalar gördük. Bu anlamda desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’ya, Belediye Başkanımız Sayın Ali Özkan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin Dingin’e çok teşekkür ederiz. Okullarımızın vizyonunu yükselten okul idarecilerimizi de unutmuyor, emeklerinden dolayı kendilerini kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
Programda söz alan Karacabey İlçe Temsilcisi Abdullah Gürbüz ise, nazik ziyaretlerinden dolayı Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Ramazan Acar ve Şube Başkan Vekili Adil Yazıcıoğlu’na teşekkür etti. Gürbüz, Kasım ayında yapılan 6. Olağan Genel Kurul’da delegelerin büyük çoğunluğunun oylarıyla seçilen yeni başkan ve yönetimini kutlarken, yapacakları çalışmalarda da başarı diledi.
Ardından, teşkilat buluşmaları programı, Karacabey’de görevlerine yeni başlayan okul müdürlerine ve müdür yardımcılarına verilen plaketlerle son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.