Efsane geri dönüyor!

Anadolu Lisesi, basketbolda şov yaptı:
Karacabey Anadolu Lisesi, büyük bir heyecana sahne olan “Basketbol İl Birinciliği” karşılaşmalarında fırtına gibi esti.
Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar yönetiminde farklı bir görüntü sergileyen Anadolu Lisesi, Genç Erkekler kategorisinde oynadığı 3 maçı da kazanarak grubunu lider tamamladı.
İlk maçında Karacabey Lisesi’ni 66-46, ikinci maçta E.M.L.’yi 83-58 ve son karşılaşma da Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi’ni 60-32’lik skorla deviren Anadolu Lisesi, Bursa’daki şampiyonada ilçemizi temsil etme hakkı kazandı.
Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar’ın önderliğinde 2005 yılında tüm lise takımlarını dize getirerek Bursa şampiyonu olan Anadolu Lisesi, bu sonuçların ardından büyük bir ihtimalle Bursa Çelebi Mehmet Lisesi ile çeyrek final mücadelesine çıkacak. Karacabey Anadolu Lisesi, güçlü rakibini elerse yarı finale kalacak. Yarı final maçlarını kazanması halinde de Türkiye şampiyonasında mücadele etme hakkını kazanacak.
Öğrencilerinin önemli başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çalı, Bursa’da Karacabey’in en iyi şekilde temsil edileceğine inandığını söyledi. Çalı, başarılı basketbolcuların Cuma günü sürpriz hediyelerle ödüllendirileceğini duyurdu.
Başarıda sporcular kadar büyük emeği bulunan Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar’a da teşekkür eden Çalı, Türkiye şampiyonasına katılmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.