Dündar, Karacabeylilerle buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hemşeri derneklerine verdiği desteği sürdürüyor. Dündar, yeni kurulan Bursa Karacabey ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek başarılar diledi.
Başkan Dündar üyelere seslendiği konuşmasında, “Bursa'yı birlikte daha ileriye taşıyacağız” mesajını verdi.
Dernek Başkanı Yüksel Ceylan ve üyelere hayırlı olsun dileklerini sunan Başkan Dündar, “Hemşeri dernekleri vatandaşın sesini duyurma noktasında çok önemli. Bursa'mızın meselelerini birlikte çözeceğiz. Bursa'da yaşıyoruz ve Bursa için çalışmaya daha iyiyi üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi veren Dündar, “Başkan mahallemizde projesi ile vatandaşımızla buluşuyor, otopark projelerimizle trafiğe çözüm üretiyor, Pazar alanlarıyla modern hizmetin kapısını aralıyor, çarpık yapılaşmayla mücadele ediyoruz. Aynı zamanda şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerine de sahip çıkarak Osmangazi'yi geleceğe taşıyoruz. Tüm çalışmalarımız birer mega yatırım hepsi ilçemize değer katacak önemli hamleler” diye konuştu.
Karacabey ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ise, “Hizmet işte böyle yapılır” diyerek Başkan Dündar'a teşekkür etti. Ceylan, “Bizi yalnız bırakmayan Türkiye'nin ikinci büyük ilçesinin Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a derneğim ve üyelerim adına teşekkür ediyorum” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.