Dürüst hizmete talibiz

Dürüst hizmete talibiz
Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, İlçe Başkanı İsmail Tezcan ve yönetim kurulu üyeleri, dün Ziraat Odasını, Pazar Yeri esnafını ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı ile yönetimi ziyaret etti.
İlk olarak Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca ve yönetimi ziyaret eden MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur ve ekibi, hizmete talip olduklarını belirtti.
MHP İlçe Başkanı İsmail Tezcan, Karacabey sevdasıyla en iyi hizmeti sunacaklarını iddia etti.
Belediye Başkanı Ayhan Tayfur’a övgüler yağdıran Tezcan, “Sayın Tayfur, ilçede bilinen ve sevilen bir kişiliktir. Kendisini siyasete değil, hizmete davet ettik. Birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.
Dürüst hizmete talip olduklarına dikkat çeken MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, “Şaibesiz ve halkı kucaklayan bir yönetimle göreve talibiz. Desteklerinizi bekliyoruz. Karacabey’den başka bir şey düşünmüyoruz” diye konuştu.
MHP’lilere hizmet yarışında başarı dileyen Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, “Oda olarak her zaman siyasetle ve siyasilerle iç içeyiz. Tüm partilerle görüş alışverişimiz oluyor. Sizleri cesur adımlarınızdan dolayı kutluyorum. Karacabey için hayırlısı olsun dedi.
Pazarcı esnafından sıcak karşılama
Ziraat Odası’nın ardından Pazar Yeri’ni ziyaret eden MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur ve ekibi, esnaflar tarafından sıcak karşılandı.
Onlara sohbet edip, sıkıntılarını dinleyen Ayhan Tayfur, “Sizlerin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Önemli projelerimiz var. Desteğinizle ilçemize önemli hizmetler sunacağız” diye konuştu.
Belediye uygulamaları yanlış
Son olarak Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci ve yönetimi ziyaret eden MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur ve ekibi, sıcak karşılamadan dolayı memnuniyeti dile getirdi.
Belediye’nin özellikle Tahıl Dükkanları’ndaki halka uyguladığı politikaları eleştiren MHP ve DP’li yöneticiler, esnafın mağdur edildiğini belirtti.
DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, yangından mal kaçırır gibi esnafı zora girmesini yadırgadığını ifade etti. Yalazı, “Bu mağduriyetin önlenmesi gerekir. Kimsenin esnafı üzmeye hakkı yoktur” dedi.
MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, özel egoların tatmini için ne esnafın ne de halkın mağdur edilmemesi gerektiğine dikkat çekti. Üretecekleri projelerle Karacabey’i yaşanılabilir bir kentte dönüştüreceklerini ifade eden Tayfur, kendilerini konuk eden DP yöneticilerine teşekkür etti.
DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı ise, seçim sürecinde iki partiye de başarı dileyerek, “İyi olan kazansın ama en önemlisi de Karacabey kazansın” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.