NASIL BİR CUMHURBAŞKANIMIZ OLMALI ?

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Türk Ulusuna emperyalist saldırılara direnmiş, direnecek, emperyalist yalanlarını başlarına çalmış. OLMALI…
– Ermenilerden özür dilemiş. Ermeni Soykırımı yalanını savunanı partisinde tutmuş. Ermeni açılımı yapmış. Hükümetteyken emperyalist saldırılar karşısında susmuş. Çalışmaları arkadan vurmuş. Destek veren partililerini düşman ilan etmiş. OLMAMALI !
46 yıl önce fetö terör örgütünü Türkiye Cumhuriyeti Devletine bildirmiş. 46 yıldır her alanda dişe diş mücadele etmiş. Fetö darbesi sırasında Devletine, Halkına, Ordusuna, Polisine sahip çıkmış. OLMALI…
– Yıllarca beraber yürümüş. Ne istedilerse vermiş. Bakanlığı için “tavsiye mektubu” almış. “Gülen cemaati tehlikeli değildir” demiş. Darbe sırasında beti benzi atmış. Tünelde saklanmış. Nerede olduğu bilinmemiş. OLMAMALI!
Apo ve pkk’yı Türkiye Cumhuriyeti Devletine belgeleriyle 43 yıl önce sunmuş. “Gel Türkiye Cumhuriyetine teslim ol” demiş. Partilileri pkk tarafından şehit edilmiş. Pkk’nın içinde olduğu ittifakı 30 yıl önce reddetmiş. Partisinde pkk-severler olmayan, terörist için “adalet” istememiş. OLMALI…
– Parti programında bebek katilinin isteği “eşit yurttaşlık ” tezi olan, “Türk’ü ve Türklüğü” reddetmiş. Terör açılımı yapmış. Teröristlere “sinirli çocuklar” ya da “Halkını kurtarmaya çalışıyorlar” demiş. Bebek katilinin “idamını engellemiş”. OLMAMALI !
Aydınlık ve Laik eğitimi savunan, cemaat ve tarikatları yok edeceğiz diyen, partisi dinci teröre şehit vermiş. “Atatürk Devrimlerini tamamlayacağız” sözü vermiş. “Atatürk İlkelerini” parti programının olmazsa olmazı yapmış. Atatürk ‘ün Eserleri için varını yoğunu satmış. OLMALI…
– Cemaat, tarikat ve dinci terör örgütlerini devlete sokmuş, kollamış. Atatürk’e hakaret etmiş. “Atatürk ‘lü yılları” reddetmiş. Laikliğe ve Cumhuriyete karşı Mecliste her yasaya, her yürütmeliğe “evet” demiş. “Atatürk ‘ün Eserlerinin” basımı için talep edilen ekonomik desteğe “hayır” demiş. OLMAMALI !
Uluslararası alanda siyasi bilgisi, kültürü, birikimi ile ezilmeyecek. Dostun sözünü senet kabul ettiği, düşmanın “korkulan listesinde” olan. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Ulusunun ekonomisi, güvenliği, geleceği için her ülkede başı dik olabilecek. Üretim Ekonomisiyle Türk Ulusuna iş – aş programını sunmuş. OLMALI…
– Ülkemizi 600 milyar dolar ipoteğe mahkum eden Borçlanma Ekonomisi piyonu olmuş, olacak. Israrla “o gitsin deyip” Borçlanma Ekonomisini programına yinede koymuş. Komşuya bomba yağarken sevinmiş. “Katil” demiş. Yalan olduğunu bile bile “kimyasal masalını” savunmuş. Abd ve İngiltere ‘den kuruluş icazeti almış. Önce kapitalizm ağalarıyla buluşup Türkiye ‘yi nasıl yöneteceğini açıklamış. OLMAMALI !
Atatürk ‘ün Askeri OLMALI. Halkçı ve Kamucu ekonomi savunucusu OLMALI. 6 okun sahiplenicisi OLMALI. Üretim Ekonomisi diyen OLMALI. Aydınlık ve Laik eğitim diyen OLMALI. Komşularla Dostluk ve Işbirliği diyen OLMALI. Vatan Bütünlüğü için canını ortaya koymuş OLMALI. Pkk’ya beyaz bayrak çektireceğiz diyen OLMALI.
Var mı Böyle Bir Cumhurbaşkanı Adayı ?
Olduğunu Biliyorsunuz….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.