Dünün çapulcuları, bugünün aktwistleri oldu (!)

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Fevzi Kahrman, “3 Mayıs Milliyetçiler Günü”nü yaptığı ilginç bir açıklama ile kutladı.
“Türk olduğunu ifade etmenin neredeyse suç sayıldığı ve ayrımcılık kabul edildiği bu dönemde, 3 Mayıs Milliyetçiler Günümüz kutlu olsun” diyen Kahraman, “Aktwist” örneğinden yola çıkarak PKK ile ilgili  eleştirilerde bulundu.
Kahraman yazılı olarak yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi; “AK, sözlük anlam olarak; Beyaz, duru, saf, temiz demektir.
TWİST; 1960'larda Amerika'da moda olmuş bir dans türüdür. Bir sigara izmaritini ezerek söndürülmüş gibi yapmak biçiminde tanımlanıyor.
AKTİVİST ise; Resmi veya gayriresmi, yasal ya da yasal olmayan yollarla eylem yaşamıdır.
PKK 15 Ağustos 1984 akşam saat 21.30'da Eruh ve Şemdinli'de ilk büyük ölçekli silahlı eylemini gerçekleştirdi. Devlet erkanı haberi bir toplantıda aldığında; “Bir kaç 'Çapulcu'nun işi” olarak değerlendirmişti olayı.
24 Kasım 1989'da Hakkari-İkiyaka Köyü'nde 28 vatandaş teröristlerce öldürüldü. Bingöl-Elazığ yolunu kesen teröristler terhis olan 33 askerimizi şehit etti.
5 Kasım 1993'te teröristler, Erzincan Başbağlar Köyü'nü bastı, kundaktaki bebekler dahil 33 vatandaşımızı öldürdü.
21 Ekim 1993'te Siirt Derince mezrasını basan teröristler 14'ü çocuk, 8'i kadın 22 sivil vatandaşımızı, Erzurum Yavi Beldesi'nde ise 35 vatandaşımızı öldürdü.
21 Ekim 2007'de teröristler Cumhurbaşkanlığı halk oylaması günü Hakkari-Dağlıca Karakoluna saldırıp 12 askerimizi şehit etti.
27 Temmuz 2008'de İstanbul Güngören'de bombalama eyleminde 17 vatandaşımız hayatını kaybetti.
14 Temmuz 2011 Diyarbakır-Silvan 13 asker şehit. Hakkari-Çukurca'daki hain saldırıda 24 askerimiz şehit oldu, 18 askerimiz yaralandı.
30 yıldır binlerce askerimizi, polisimizi şehit eden, on binlerce sivilin canına kıyan PKK'lılar; 1984 yılında çapulcu, 1990 ve 2000'li yıllarda terörist-bebek katili ve 2013 Nisan ayında ise artık AKTİVİST oldu.
Twist te gel twist… Avrupa Parlamentosu sözcüsü açılımı desteklediklerini beyan ediyor. PKK'lıları özgürlük savaşçısı ve aktivist ilan ediyor.
Twist ABD twist, twis AB twist…
Emperyalizm veya yayılmacılık; Bir devletin veya ulusun başka devletlerce kendi çıkarları doğrultusunda etkide bulunması, sömürmesidir.
Twiste gel twist, lap lap luba twist…
Rahmetli Öztürk Serengil'in 1964 yapımı “Abidik Gubidik” filminin jenerik müziği TWİST. Lap lap laba TWİST. Abidik Gubidik TWİST. Uyan uyuma AKTİVİST. Yettin gari EMPERYALİST…
Türk olduğunu ifade etmenin neredeyse suç sayıldığı ve ayrımcılık kabul edildiği bu dönemde, 3 Mayıs Milliyetçiler Günümüz kutlu olsun.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.