Dört dörtlük etkinlik!

Karacabey 14 Eylül Ortaokulu’nun düzenlediği “Türkümüz Sevgi” gecesinde, Türk Halk Müziği Konseri mest etti. Birbirinden güzel parçalarla türkü ziyafeti çeken 72 kişilik dev koro salonu dolduran türküseverlerden tam not aldı.
14 Eylül Ortaokulunun bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği konsere türküseverler büyük ilgi gösterdi. Perşembe günü akşamı Şüran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde sahnelenen konser iki bölümden oluştu.
Müzik Öğretmeni Erdoğan Irmak’ın başarıyla yönettiği koroda yer alan genç yetenekler 20 türkü seslendirirken, performanslarıyla büyük beğeni topladı ve ayakta alkışlandı.
Geceye Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Müdür Yardımcısı Hikmet Ulga, CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Konser bitiminde, kulaklarının pasının silindiğini ve türkü tadının damaklarında kaldığını belirten bazı veliler, özellikle Erdoğan Bey’e teşekkür borçlu olduklarını dile getirdi. Çok duygulandığını kaydeden Erdoğan Irmak, öncelikle öğrencilere, onlara destek veren velilere ve okuldan mezun oldukları halde kendilerine desteklerini sürdüren eski öğrencilere teşekkür edilmesi gerektiğini dillendirdi.
Güzel bir gece geçirdiklerine vurgu yapan 14 Eylül Ortaokulu Müdürü Kenan Demir ise ” Çalışmalar 8 ay önce başladı. 72 öğrencimiz soğuk demedi, kar demedi. “Türkümüz Sevgi” gecesi için uzun süre çalıştı. Yorucu çalışmaların itici gücü Müzik Öğretmenimiz Erdoğan Irmak hiç bir özveriden kaçınmadı. Öğrencilerimizi nakış nakış işlerken, güçlükler karşısında yılgınlık göstermedi. Başta Erdoğan Bey olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimize ve velilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Gecenin güzelleşmesinde tümünün katkısı var. Emeği geçenlere minnettarım” dedi.
Son sözü, Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Ulga söyledi.
Mutlu oldukları gözlerinden okunan konukların, alkış ve övgü yağmuru ile noktalanan gecede mikrofonu alan Hikmet Ulga, 14 Eylül’ün kendisinde özel bir yeri olduğunu söyledi. Tüm öğrencileri, öğretmenleri, okul yöneticilerini tek tek kutlayan Ulga, “Çok güzel bir gece geçirdik. Muhteşem bir konser oldu. Uzun süre emek verilerek hazırlandığı belli olan “Türkümüz Sevgi” gecesinin oluşmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.