Domates üreticilerine önemli çağrı

Karacabey Ziraat Odası, ‘Domates çalıştayı’nın ön hazırlıkları kapsamında toplantı düzenleyecek. Salçalık domatesteki sıkıntıların masaya yatırılacağı toplantı, önümüzdeki yıl gerçekleştirilmesi planlanan ‘Domates çalıştayı’a büyük katkı sağlayacak.
Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu ile Meclis Başkanı Nuri Karaca, ‘Domates çalıştayı’nın ön hazırlıkları kapsamında toplantı düzenleyeceklerini duyurdu. Toplantının, 2 Aralık 2014 tarihinde saat 14.00’te Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde düzenleneceğini açıklayan Ziraat Odası yöneticileri, üreticilerin toplantıda yer almasının önemine değindi.
Toplantıda, domates üreticilerinin sıkıntılarını detaylı bir şekilde tartışılacağını söyleyen Ziraat Odası yöneticileri, “Domates çalıştayının ön hazırlıklarını ele alacağımız bir toplantı gerçekleştireceğiz. Domates ve salça sanayinin sorunlarını tartışacağımız toplantıya tüm üreticilerimizi bekliyoruz. ‘Sözleşmelerin yeniden düzenlenmesi’ ve ‘referans laboratuarı’ toplantımızın gündemini oluşturacak. Çalıştaya büyük katkı sağlayacağımızı düşündüğümüz bu toplantıya üreticilerimizin yoğun katılım sağlamasını istiyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.