Belediye, mutluluklara ortak oluyor

Karacabey Belediyesi, bebeği dünyaya gelen ailelerin mutluluğuna ortak oluyor. Belediye tarafından görevlendirilen meclis üyeleri ayrım yapmaksızın aileleri ziyaret ediyor ve çeşitli hediyeler veriyor. Anne, baba olma sevincini yaşayan aileler ise Belediye’nin örnek davranışından duydukları memnuniyeti dile getiriyor.
Belediye Meclis Üyeleri Hamiyet Özenli ile Hatice Kılıç, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Başkan Ali Özkan’ın selamlarını iletirken, hazırlanan hediye paketini de ailelere takdim ediyor. Yapılan açıklamada ise, bu ziyaretlerin maddi ve ekonomik durum gözetmeksizin tüm ailelere gerçekleştirildiği belirtiliyor.
Belediye Başkanı Ali Özkan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana cemiyetlerde vatandaşlarımızın mutluluklarına ortak oluyoruz. Cenazelerde de yer alarak üzüntülerini paylaşıyoruz. Bu anlayışla gerçekleştirdiğimiz yeni uygulamamız ile artık bebek mutluluğunu yaşayan ailelerimizin de neşesine ve heyecanına ortak oluyoruz. Zengin, fakir ayırt etmeden aileleri, doğumun ardından evlerine ziyaret ederek bebek bakımında kullanılacak kıyafet ve gereçlerden oluşan setleri hediye ediyoruz. Aldığımız tepkiler oldukça sevindirici. Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.