Doğaseverlere, “Trekking” daveti

Karacabey'de yaklaşık iki ay önce hizmete giren ve büyük ilgi gören Fıt Club Fitness Center, doğanın uyanışı olan baharı Yeniköy Longoz Ormanları'na gerçekleştirecekleri Trekking ile kutlayacak.
Karacabey Belediyesi ve TEMA Gönüllüleri'nin de destek verdiği doğa yürüyüşüne katılmak isteyenlerin duyuru afişinde bulunan isimlerle irtibata geçmelerini isteyen İşletme Sahibi Gökhan Özdamar, 12 Mayıs 2013 Pazar günü saat 09.00'da Belediye önünden ücretsiz olarak araç kaldırılacağını söyledi.
Longoz Ormanları'nda yeşilin her türünü görme olanağı elde edileceğinin altını çizen Özdamar, aynı zamanda sadece Mayıs ayında açan Nilüfer Çiçekleri'nin eşsiz manzarasının mutlaka görülmesi gerektiğini vurguladı.
    Longoz Ormanları'ndaki gezi güzergahını Belediye Basın Danışmanı Alper Tüydeş'in rehberliğinde gerçekleştirileceğini ifade eden Özdamar, katılımcıların sırt çantası içerisinde litrelik su ve bir öğün yetecek kadar yiyecek bulundurmalarını ve 10 yaşın altındaki çocukların yorulabileceği düşüncesi ile getirilmemesi önerisinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.