Diyarbekirspor’dan ikincilik koltuğunu alacağız!

TFF 3’üncü Lig temsilcimiz Karacabey Belediyespor bu hafta, ligde ikinci sırada da olsa deplasman karnesi kötü olan Diyarbekirspor’u konuk ediyor.
Geçtiğimiz haftayı deplasmanda Bağcılarspor galibiyetiyle kapatarak 4’üncü sıraya yükselen Karaca, Pazar günü evinde lig ikincisi Diyarbekirspor’la karşı karşıya gelecek.
Karaca, evinde oynadığı 6 karşılaşmayı da galibiyetle kapatan fakat deplasmanda oynadığı 6 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen ve 2 puan fazlasıyla 22 puanla kendisinin 2 sıra üstünde yer alan Diyarbekirspor’u yenerek ikincilik koltuğunu devralmak için sahaya çıkacak.
Karacabey Belediyespor, kendisiyle aynı puana sahip olan Serik ve Kocaelispor’un zorlu deplasmanlara çıkacağı 13’üncü haftada evinde oynayacağı Diyarbekirspor maçını kazanması ve Serik ile Kocaelispor’un puan kaybı yaşaması halinde 14’üncü haftaya ikinci sırada girecek.
Karacabey Belediyespor’u, Diyarbekirspor maçında sonra ise zorlu bir üç hafta bekliyor. Karaca, 14’üncü hafta Kocaelispor’a konuk olurken, 15’inci hafta ise lider Bayburtspor’u konuk edecek. 16’ıncı hafta yine ligin güçlü ekiplerinden Çorumspor’a konuk olacak olan mavi-siyahlılar, ilk yarıyı evinde oynayacağı Cizrespor maçıyla tamamlamış olacak.
Eski takımına karşı sahada!
Öte yandan, Pazar günü oynanacak olan ve dostça geçmesi beklenen Diyarbekirspor maçının ayrı birde özelliği olacak. Geçtiğimiz sezon Karacabey Belediyespor’da oynayan ve taraftarın sevdiği isimlerden biri olan başarılı oyuncu Sedat Dursun, Diyarbekir formasıyla Karaca’ya karşı sahaya çıkacak. Karacabeyli taraftarların, Karacabey Belediyespor’da oynadığı dönemde taraftarın gözdesi olan Sedat Dursun’a ayrı bir ilgi göstermesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.