DenizBank’tan KTSO üyelerine “İşletme Bankacılığı” fırsatı

DenizBank’tan KTSO üyelerine “İşletme Bankacılığı” fırsatı
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Denizbank Karacabey Şubesi, oda üyesi ticari kuruluş sahiplerine uygun koşullarla nakdi ve gayri nakdi kredi sağlayan bir protokol imzaladı.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, DenizBank Marmara Bölge Müdürü Cenk Berk ve Karacabey Şube Müdürü Ahmet Kenliğ’in ka-tıldığı imza töreninde tüm işlet-melere “Rüzgar Bizden İlerlemek Sizden” mesajı verildi.
Ülke ekonomisinin can damarı olarak kabul ettiği küçük ve orta ölçekli işletmelere odaklanan DenizBank, bu geniş müşteri kesimine yönelik sunduğu tüm hizmetleri “İşletme Bankacılığı” adı altında topladı.
Protokol çerçevesinde Oda üyesi işletmelere 3 aydan 36 aya kadar vade seçenekleri ve özel faiz oranları ile “Aylık Taksit Ödemeli Destek Kredisi”, “Teminat Mektubu” ve “Rotatif ve Spot Kredi” olanağı sunuluyor. Bu kredilerden yararlanmak isteyen kuruluşların, üyesi bulundukları Oda’ya ya da DenizBank Karacabey Şubesi’ne başvurmalarının yeterli olacağı bildirildi.
İşletmelerin en önemli sorununun, finansal aracılardan yeteri kadar yararlanamamaları olduğunu bildiren DenizBank Marmara Bölge Müdürü Cenk Berk, İşletme Bankacılığı ürün ve hizmetleri ile bu alandaki önemli açığı kapatma yönünde adımlar attıklarını kaydetti. Finansal süpermarket anlayışı ile bünyesinde yer alan tüm ürün ve hizmetlerin verildiğini belirten Berk, bu sayede işletmelerin finansal ihtiyacına çözüm üretirken, iş sahibinin bireysel yaşamını da kolaylaştırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.