Çavdarlı, engellileri unutmadı!

Çavdarlı, engellileri unutmadı!
Saadet Partisi Karacabey Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı sivil toplum örgütleri ziyaretlerini Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği’yle sürdürdü.
Önceki gün gerçekleşen ziyarette engellilerin sorunlarını dinleyen Çavdarlı, tüm Karacabey halkının engelli vatandaşların sıkıntılarına kayıtsız kalmamasını istedi. Hamit Çavdarlı, göreve geldikleri takdirde engellilerin sorunlarına çözüm bulacaklarını belirtti.
Engellilerin en büyük sorunları yürüyüş yolları, kaldırımlar, alış veriş merkezleri, düğün salonları ve resmi kurumlarda yaşadığını belirten dernek üyeleri, engellilerin günlük yaşamda unutulduğunu vurguladı. Engellilerin sokakta dolaşması veya bir kuruma girebilmesi için rampalar yapılması gerektiğinin altını çizen dernek üyeleri, Belediye’nin engellileri hiç düşünmemesinden şikâyetçi oldular.
Çavdarlı, engellilerin sorunlarını dinledikten sonra onlar için yapacağı çalışmalardan bahsederek birazda olsa dernek üyelerinin gönüllerini rahatlattı. Çalışmalarına son sürat devem eden Saadet Partisi yöneticileri ve Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, seçmenden büyük ilgi görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.