Enkaz edebiyatı yapanlar, doktora görünsün!

Enkaz edebiyatı yapanlar, doktora görünsün!
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sevik ile birlikte Ziraat Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, Meclis Başkanı Hasan Karahasanoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Sefer Pullu’nun da yer aldığı ziyaret sırasında yerel seçimler ve Belediye’deki son durum masaya yatırıldı.
Seçimlerin yaklaşmasıyla Belediye’yle ilgili enkaz edebiyatı yapılmaya başlandığına dikkat çeken Başkan Ergün Koç, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belediye’nin hizmet kurumu olduğuna dikkat çeken Koç, “Belediye banka değildir. Talan politikalarına sadece gülüyorum. Belediyemiz 1,5 milyon TL tasarruf etmiştir. Belediyeyi bize devrettiklerinde bıraktıkları parayı biz her ay kazanır durumdayız. Enkaz politikası yapanlara tavsiyem, zihinlerinin yerinde olup olmadığını doktor raporuyla kontrol ettirsinler. Belediye’nin borcu yoktur. Bizden önceki yönetim zamanında, kış aylarında kaloriferler yakılmadığı için personelin paltolarıyla çalıştığını hatırlatmak isterim. Herkes doğruları konuşsun. Seçim dönemine girdiğimiz şu günlerde karalama politikalarına gerek yok” diye konuştu.
Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca ise, acımasız tenkitlere gerek olmadığını belirterek, “Eleştiriler mutlaka olmalıdır ancak, Karacabey’in yararına olan ve hizmet odaklı eleştiriler yapılmalıdır” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sevik ise, şu ana kadar Karacabey’e hizmet eden tüm Belediye Başkanları’na teşekkür etti. Karacabey halkına en iyi hizmeti sunacaklarını garanti eden Sevik, iktidarın gücüyle eseceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.