Demirel’den “Demir yolu” sergisi

CHP eski Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Bursa'ya demir yolu gelmesi için verdiği mücadeleleri anlatan fotoğrafları sergiledi.
Tayyare Kültür Merkezi'nde açılan sergide Demirel'in demir yolu mücadelesini anlatan fotoğraflar yer aldı. Sergi açılışına CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan ve İlhan Demiröz, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, CHP İl Başkanı Metin Çelik, Karacabey CHP eski İlçe Başkanı Mümin Ereselli, Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.
Demir yolu projesi için 39 il, 8 ilçe ve 77 bin kilometre yol kat eden Demirel, yürüyüşlerinde çekilen fotoğrafları, “Kemal Demirel ile Bursa'dan Türkiye'ye uzanan raylar arasında geçen 16 yıl” adı altında sergiledi.
Her fotoğrafta ayrı bir hatırasının olduğunu belirten Demirel, “Hiçbir şey tek başına başarılamaz, ben bugünlere ailemin sayesinde geldim. Her zaman yanımda oldular. Bugün de yanımda olan aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.