Cumhuriyet’in Okul Aile Birliği plaketle onurlandırıldı

Ayşegül Meriç başkanlığındaki Karacabey Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri özverili çalışmalarından dolayı plaketle onurlandırıldı.
Millî Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği’nin “Yönetim Kurulu” başlıklı 12. maddesinin 4. fıkrasında; “Yönetim kurulu başkan ve üyelerinin en fazla üç defa seçilebileceği”, hükmü üzerine, 3 yıldır başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Cumhuriyet’in Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu bu yıl seçime giremedi. Bu sebeple Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Menderes Girgin, Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ayşegül Meriç ile Yönetim Kurulu Üyeleri Serpil Oruç, Ebru Erdem, Emine Çelik, Duygu Dinç Göymen, Ebru Bürçek, Gülşah Yılmaz, Merve Güncü, Hatice Karadağ, Neşe Özcan, Nisa Erol ve Esra Hasa’ya teşekkür plaketi takdim etti.
Girgin plaket töreninde yaptığı konuşmasında, “Okul Aile Birliği Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize okulumuz ve öğrencilerimiz için yapmış oldukları özverili çalışma ve fedakarlıklardan dolayı teşekkür eder, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim” dedi.
Öte yandan yeni Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetimi’ne eski yönetimden 2 yıl görev alan Neşe Özcan, Merve Güncü, Gülşah Yılmaz ve Nisa Erol tekrar seçildi.
Yeni Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetimi Kurulu şu şekilde oluştu; Başkan Neşe Özcan, Üyeler; Merve Güncü, Gülşah Yılmaz, Nisa Erol, Sevda Anadolulu, Ömür Türe, Meltem Doğan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.