Belediye’nin araç filosu güçleniyor

Karacabey Belediyesi tarafından araç filosuna yeni katılan 5 aracın hizmete alım töreni geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirildi. Belediye önünde gerçekleşen törene; AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin, Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.
Büyükşehir yasasıyla beraber Karacabey’in 85 mahallesine hizmet verdiklerini belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Büyükşehir yasasından önce 21 mahallemiz vardı. Büyükşehir yasasıyla beraber 64 köyümüzün de dâhil olmasıyla 85 mahallemiz oldu.
Görevi devraldığımızda araç parkurumuz yetersiz ve miadını doldurmuş vaziyetteydi. Bizim yaptığımız hizmetin kaliteli ve verimli olması için araç stokumuzun yenilenmesi gerekiyordu. Göreve geldiğimizden bu yana 35 adet araç aldık. Bunun bizim ölçeğimizdeki bir belediye için rekor olduğunu düşünüyorum. Bugünde 5 adet aracı hizmete alıyoruz. Karacabey’deki hizmet kalitesinin bu araçlarla daha da artacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin ise, alınan araçların Karacabey’e hayırlı olması dileğinde bulundu.
Milletvekili Esgin, Bursa ve Karacabey’e hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını vurguladı.
Konuşmaların ardından ilçe protokolü tarafından araç filosuna dahil edilen 5 aracın kurdela kesimi yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.