Coşkunun adı; 19 Mayıs

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yılı, bugün tüm yurtta olduğu gibi Karacabey’de de coşkuyla kutlanacak.
Kutlamalar, saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunmayla başlayacak. Cumhuriyet Alanı’ndaki programın ardından protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar, “Gençlik yürüyüşü” ile Atatürk Kapalı Spor Salonu’na yürüyecek. Buradaki programda, wushu sunumu, bireysel hünerleri sergileme ve müzik grupları yarışması, jimnastik ve halk dansları gösterisi yapılacak.
15 Mayıs’ta başlayan kutlamalarının 22 Mayıs’a kadar devam edeceğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, etkinliklerin Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye’nin desteği ile gerçekleştirildiğini ifade etti. Ayhan Sağlam, “Gençlerimizin hünerlerini ortaya koyabilmesi ve eğlenmesi için 12 ayrı kulvarda etkinlikler planlandık. 15 Mayıs’ta başlayan kutlama programımız, Cuma gününe kadar devam edecek.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yılı programı bugün saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak. Buradaki programın ardından ‘Gençlik yürüyüşü’ ile Atatürk Kapalı Spor Salonu’na geçilecek. Wushu sunumu, bireysel hünerleri sergileme ve müzik grupları yarışması, jimnastik ve halk dansları gösterilerinin yer aldığı kutlama programımıza tüm ilçe halkını bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.