“Bu mu vizyon? Bu mu samimiyet?”

Meclis Üyesi Doğruoğlu, Başkan Özkan’a yüklendi:

Karacabey ve Bursa Büyükşehir Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu, Belediye Başkanı Ali Özkan’a sert sözlerle yüklendi. Mayıs ayı oturumu ikinci birleşiminin kasıtlı olarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Bursa mitingi saatine denk getirildiğini savunan Doğruoğlu, Ali Özkan’ı vizyonsuzluk ve samimiyetsizlikle suçladı.
MHP Grup Sözcüsü Hüsnü Doğruoğlu, Mayıs ayı oturumu ikinci birleşiminin kasıtlı olarak 8 Mayıs’ta gerçekleştirildiğini savundu. Başkan Ali Özkan’ın eleştirilere hoşgörüsüz yaklaştığını ve bu yüzden Mayıs ayı oturumunu terk ettiklerini belirten Hüsnü Doğruoğlu, “6 Mayıs’ta gerçekleştirilen Mayıs ayı meclis toplantısında, Başkan Ali Özkan’a tepki göstererek salonu terk ettik. Ertesi gün gerekçelerimizi kamuoyuna açıklarken, Belediye’den gönderilen mesajla ikinci oturumun 8 Mayıs’ta yapılacağını öğrendik.
Meclis toplantısında, miting afişlerimizi astırdığını söyleyen Başkan Ali Özkan, tarihi unuttu mu? 4 gün boyunca Belediye hoparlöründen yapılan anonsları da duymadı mı?
Bu mu vizyon? Bu mu samimiyet? Bu nasıl siyasi terbiye?
Ali Özkan, acil olarak yöneticilik, iletişim ve empati eğitimleri almalıdır. AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Bursa’da miting yaptığı 16 Mayıs’ta meclis toplantısının ikinci birleşiminin yapılamayacağı gibi, bu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli mitingi için de geçerlidir.
Parti ayrımı yapmaksızın, takdiri ilçe halkına bırakıyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.