Coşkunsoy, teşekkürle veda etti

Karacabey Ziraat Odası’nda 5 yıldır başarıyla görev yapan İsa Coşkunsoy görevinden ayrıldığını duyurdu. Ziraat Odası Genel Sekreteri İsa Coşkunsoy görevine ve odaya veda ederken teşekkür mesajı yayınladı.
Ziraat Odası gibi kutsal bir kuruma hizmet etmekten büyük bir gurur duyduğunu belirten Coşkunsoy, sözlerine şöyle devam etti; “Karacabey, 683 bin 600 dekar tarıma elverişli arazisi, ekilen ürün çeşitliliği, ekilen mahsullerin verim artışı ve ülke ekonomisine kattığı ‘Katma Değer’ ile ülkemizin 5.nci büyük ilçesidir. Büyüklüğü ile mütecanis olarak ilçemizin 14 bin üyeli en büyük sivil toplum kuruluşu olan, gerek iş hacmi gerekse çiftçilerimize verdiği hizmet itibariyle 760 Ziraat Odası arasında ilk 10’a girme başarısını gösteren Karacabey Ziraat Oda’mızda çalışmanın onur ve gururunu yaşamaktayım. Öncelikle, bu gururu yaşamama vesile olan ve Genel Sekreterlik görevini tevcih eden önceki Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hasan Karahasanoğlu ve Meclis Başkanımız Sayın Nuri Karaca ile meclis kurulu üyelerine, bilahare görevin devamlılığına karar veren yeni Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erhan Erdem’e, Meclis Başkanımız Sayın Samet Karakaşlar ile meclis kurulu üyelerine teşekkürü bir borç bilirim.
Oda’mızın hizmet anlayışını ve vizyonunu yükselterek, çiftçilerimizin hak ve menfaatlerini korumaya kanunlar çerçevesinde yardımcı olmak gayesiyle bu görevi üstlendim. Görevim emeklilik, yaş haddi gibi nedenlerle bir gün sona ereceği gibi, hizmet anlayışındaki farklılık ile çıtayı biraz daha yükselteceğine inandığım genç yeteneklere devredilmesi gerektiğini düşündüm. Bu bilinçle Ziraat Odası Genel Sekreterlik görevimden ayrılıyorum.
Görev yaptığım süre içerisinde anlayışlı davranışlarının yanı sıra, yardımlarını esirgemeyen bütün kamu kurum ve kuruluşların Müdür ve memurlarına, STK’ların başkan ve yöneticilerine, her zaman yanımda olduğuna inandığım mahalle muhtarları ve delegelerimize, her platformda ürünlerinin bereketli, kazançlarının yeterli ve sağlıklarının yerinde olmasını temenni ettiğim bölgemiz çiftçilerine, hele hele birlik ve beraberlik içerisinde rahat ve huzurlu bir ortamda görev yaptığımıza inandığım değerli mesai arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı sunarım. Allah ülkemizi, şer odaklarından ve afetlerden korusun. Saygı ve selamlarımla.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.