Coca Cola’nın yeni Ceo’sundan sürpriz ziyaret

*Türkiye’nin en eski Coca Cola Bayisi olan Ünen Meşrubat Sahibi Asım Ünen’i ziyaret amacıyla Karacabey’e gelen Damian Gammel, daha sonra da bölgenin en popüler marketlerinden AGM Süper Marketler Zinciri Sahibi Lütfü Atış’ın konuğu oldu.

Coca-Cola İçecek yeni Ceo'su Damian Gammel, Coca-Cola İçecek Türkiye Başkanı Burak Başarır, Tedarik Zinciri Servisleri Direktörü Ali Hüroğlu, Türkiye Satış Direktörü Tugay Keskin, Bursa Satış Müdürü Ali Öztürk ve beraberindeki üst düzey yöneticiler, Coca-Cola ile 43 yılını dolduran Asım Ünen'i ve ekibini işyerinde ziyaret etti.

Karacabey ve bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan yöneticiler ilçenin genç iş adamlarından AGM Süpermarketler Zinciri Sahibi Lütfü Atış'ın Tavşanlı Mahallesi Haşim Onur Cami karşısındaki yerinde konuk oldu.

Mütevazi kişiliğiyle dikkat çeken Gammel, Türkiye’nin en eski bayisi olması nedeniyle Ünen Meşrubat Sahibi Asım Ünen ile oğlu Güven Ünen’e Coca Cola adına teşekkür etti.

            Asım Ünen hakkında çok güzel izlenimler aldığını dile getiren Damian Gammel, Coca Cola’nın tanıtılması ve satışında bölgede büyük katkıları olduğunu belirtti.

            Gammel’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Asım Ünen ise, böylesine önemli birini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek teşekkür etti.

            Ardından bölgenin en popüler marketlerinden olan ve ilçede en fazla Coca Cola satışı gerçekleştirdiği belirten AGM Süper Marketler Zinciri Sahibi Lütfü Atış’ın konuğu olan heyet, burada bir dizi incelemelerde bulundu.

            Lütfü Atış’la uzun süre sohbet ederek Coca Cola’nın bölgedeki son durumu hakkında bilgiler alan yeni Ceo Damian Gammel, başarılı çalışmaların önemine değindi.

            Gammel ve Coca Cola heyetinin sürpriz ziyaretlerinden onur duyduklarını belirten AGM Süper Marketler Zinciri Sahibi Lütfü Atış ise, başarılı çalışmalarının takdir görmesinden dolayı çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

          

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.