KTSO’da “Geliştirme Toplantısı”

Toplantıya; TOBB Akreditasyon Kurulu Genel Sekreteri Volkan Tufan, TSE İzmir Bölge Müdürlüğü Denetçilerinden Tuğba Atan, Akreditasyon Kurul Üyesi ve Balıkesir Sanayi Odası Genel Sekreteri Rıfat Keklikoğlu, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Meclis Başkan Vekili Feti Toprak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Naci Güncü, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necmi Akkuş, Mahmut Çayır, Ertem İşcan ile Genel Sekreter Fehmi Yıldız ve Oda personeli katıldı.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı açılış konuşmasında, “Akreditasyon Belgelendirme Sistemi ile Oda ve Borsalarda yürütülen hizmetlerin kalitesinin artmasını ve standartlaşmayı getirerek nihai hedef olan yüzde 100 üye memnuniyetine ulaşılması için gerekli yapının oluşturulmasını sağlayacağız” dedi.

Tüm gün süren toplantı süresince KTSO’nun mevcut yapısı ve işleyişi incelenerek geliştirmeye açık olan yönler tespit edildi. Akreditasyon belgesinin alınmasında denetimden önceki son aşama olan ‘Geliştirme Ziyareti’ akşam saatlerinde yapılan kapanış toplantısı ile sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.