Çırağan Sarayı’nda büyük buluşma

Karacabey’li Fenerbahçeliler, Efsane Başkan Ali Şen’e konuk oldu:
Karacabey Fenerbahçeliler Derneği, efsane Başkan Ali Şen’in daveti üzerine İstanbul Çırağan Sarayı’ndaki görkemli yemeğe katıldı.
            Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Vapur, Hayrettin Dinçer ile Güray Özen ve dernek üyeleri Ahmet Şen ve Orhan Demirezen’in katıldığı davet, unutulmaz oldu. Efsane Başkan Ali Şen ile 4 yıldır yakından görüştüğüne dikkat çeken FB Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Vapur, davete katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ali Şen’in Karacabey’i de ziyaret edeceğini belirten Vapur, “Sayın Şen’le dernek olarak görüşmek istediğimizi bildirdik. Kendisi de beni Moskova’dan arayarak, Çırağan Sarayı’ndaki yemeğe davet etti. Çok mutlu olduk. Samimi bir ortamda süren ziyaret bizler için çok önemliydi. Sayın Ali Şen, eski başkanlarımızdan Faruk Ilgaz ile Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile de bizleri telefondan görüştürdü. Güzel bir atmosferde gerçekleşen ziyaretten onur duyduk” dedi.
            Ziyaret sonunda efsane Başkan Ali Şen’e anı olarak Karacabey’e has özel el işlemeli iğne oyası nar çiçeği, kestane şekeri ve Teşekkür Plaketi sunan dernek yöneticileri, Ali Şen’den Mart ayı için Karacabey’e ziyaret sözü aldıkları müjdesini verdi. Ali Şen’e konukseverliğinden dolayı teşekkür eden dernek yöneticileri, Karacabey’i en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını kaydetti. Türkiye’nin en iyi Fenerbahçeliler Derneği olmayı amaçladıklarını belirten üyeler, yakın zamanda güzel sürprizlerle çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.    

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.