Çileli emekliler başkanını seçti

Karacabey Çileli Emekliler Derneği “1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Derneğin ilk genel kurulunda başkanlığa Hasan Özoğlu getirilirken, başkan yardımcılığına Rıfat Nargın, dernek sekreterliğine Mustafa Asırcık, saymanlığa Hilmi Kuran, üyeliğe ise Yusuf Ateş seçildi.
Emeklilerin sıkıntılarına dikkat çekmek ve sosyal, kültürel, hukuksal taleplerini dile getirmek amacıyla geçen yıl kurulan derneğin başkanlığına getirilen Hasan Özoğlu, “Yönetim kurulumuz, üyelerimizin taleplerini öncelikle Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı’na ileterek çözüm arayacak” dedi.
Derneğin öncelikli taleplerini sıralayan Başkan Hasan Özoğlu, “Dernek lokali, yaşlı ve kimsesizler için huzur, barınma ve sığınma evleri, 65 yaş üzeri emeklilerin ucuz ulaşım ve sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi öncelikli isteklerimiz olacak. Üyelerimizin isteklerinden yola çıkarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Tüm Karacabeyli emeklileri derneğe üye olmaya ve destek vermeye davet eden Özoğlu, ayrıca kurucu başkan Hilmi Taşdemir’e teşekküreri iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.