Çiftçilere Şeker gibi kart

Çiftçilere Şeker gibi kart
Karacabey Şekerbank şubesi çiftçilerin ticari ve özel ihtiyaçlarını karşılayabileceği Hasat Kart’ı, dün Ziraat Odası’nda çiftçilere tanıttı.
Şekerbank’ın çiftçilere yönelik hazırladığı Hasat Kart tanıtımına Şube Müdürü Hasan Kırlı, Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, Ziraat Odası Meclis Başkanı Hasan Karahasanoğlu ve çok sayıda çiftçi katıldı.
Karacabey Şekerbank Müdürü Hasan Kırlı, Hasat Kart’ın diğer kredi kartlarından daha avantajlı olduğunu belirtti. Kırlı, “Kart üzerinden serbest ve tedarikçi limiti olmak üzere iki tür limit çalışacaktır.
Çiftçilerimizin hasat zamanına göre belirlenen Nisan, Eylül ve Aralık ödeme periyotlarından birini seçerek, ödemelerini yılda bir yapacaklar. Örneğin, çiftçi Eylül ödeme periyodunu seçti. Hasat Kart’la yıl içinde yaptığı harcamaları her yıl Eylül döneminde ödeyecek. İsteyenler yıl içinde de ödeme yapabilir. Hasat Kart’ın aylık faiz oranı ise %2.5’le en düşük oran. Serbest limiti kullanan çiftçi seçilen vade döneminde, istediği zaman ödeme ve kullanım yapabilecek. Tedarikçi limit de ise anlaşmalı firmalardan yapılan gübre, tohum ve yem gibi ihtiyaçlar özel POS cihazları üzerinden Hasat Kart’la ödenecek” diye konuştu.
Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, kurumların çiftçiye yönelik hizmetleri arttırarak sürdürmesinden mutlu olduklarını belirtti.
Kuruluşundan bu yana tarım sektörünün yanında olan Şekerbank, çiftçilerin ticari ve kurumsal ihtiyaçlarının yanı sıra artık bireysel ihtiyaçlarını da karşılayacak. ‘Üretiminize destek, kesenize bereket’ sloganıyla Hasat Kart’ı Türk çiftçisinin hizmetine sunan Şekerbank, yeni hizmetiyle çiftçiye düşük faiz ve özel vade olanakları sağlayacak.
Hasat Kart’la yıl boyunca her yerde alışveriş ve nakit para çekme olanağına sahip olacak çiftçi hasat zamanınıza uygun vade seçenekleri ile ödemelerini yapabilecek. Hasada uygun belirlenmiş vadeler dahilinde üreticiler, serbestçe kullanım ve ödeme yapabilecek. Kart sahibi çiftçiler ayrıca Ortak Nokta ATM’lerinden para da çekebilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.