Ulubatlıhasan İlkokulu “Selfie” Pilot Okulu Oldu

Ulubatlıhasan İlkokulu eTwinning Okul Etiketi aldı ve “Selfie” pilot okulu olarak seçildi.

Ulubatlıhasan İlkokulu, Milli Eğitim Bakanlığı politikaları doğrultusunda hareket ederek, yenilikçi öğretim ve tekniklerin Avrupa’da ki öğretmenlerle paylaşımını sağlayan, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesindeki “eTwinning” çalışmalarına devam etmektedir. Bu bağlamda, “eTwinning” kriterlerinin gerçekleştirildiği Ulubatlıhasan İlkokulu yapılan çalışmalar sonucu Bursa’da en hareketli 8 ilkokul arasına girerek e-Twinning” etiketi almaya hak kazandı.


Ulubatlıhasan İlkokulu Müdürü Ferhat Cengiz Coşan “eTwinning çalışmalarıyla Bursa’da öncü olan okulumuz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce “SELFIE” uygulamasının başlatılması amacıyla Bursa’da pilot okul olarak seçilmiştir. Bu sebeple İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen törenle Ulubatlıhasan İlkokuluyla beraber Bursa genelindeki 8 okula İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger tarafından başarı belgeleri verilmiştir.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Bakanlığımızın 2023 eğitim vizyonu içerisinde yer alan “öğrenme süreçlerinde dijital içerik” ve “beceri destekli dönüşüm” temaları doğrultusunda hayata geçirdiği “SELFIE” projesi öğrenme ortamlarında önemli değişiklikler olmasına sebep olacaktır. Ulubatlıhasan İlkokulu yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerini bu projeye seçilmelerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.