CHP’den kadın yöneticilere anlamlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe yönetimi önceki gün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçedeki kadın yöneticileri ziyaret etti.
Başkan Murat Tanrıverdi önderliğindeki, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Seven Karan Erman, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuriye Kılıçarslan, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Coşkun ve Atatürkçü Düşünce Derneği Karacabey Şubesi Başkanı Haluk Aka, Nüfus Müdürü Huriye Yalın ve Vergi Dairesi Müdürü Şengül Özkaya’yı ziyaret ederek, tüm kadınların bu anlamlı gününü kutladı.
Dünya Kadınlar Günü’nün 153 yıl önce Amerika’da kadınların çalışma şartlarının iyileştirilmesi için verdikleri mücadelenin bir sembolü olduğunu ifade eden Tanrıverdi, “Bu yıl Dünya Kadınlar Günü’nün 107’nci yılını kutluyoruz. Ancak kadınların haklarına, taleplerinin yerine getirilmesi noktasında değişen birşey yok. Günümüzde kadınların sosyal, ekonomik ve politik haklarına her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğuna inanıyoruz. Toplumumuzun temelini kadınlarımız oluşturmaktadır. Kadınlarımızla omuz omuza çalışma, birleşme vaktidir. Kadınlarımıza yapılan şiddet ve tüm hak ihlallerinin son bulmasını istiyoruz. Kadınlarımızın hak ve özgürlük mücadelesinde her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kadınlarımız toplumda daha aktif rol almalıdır. Karacabey’imizde başarıyla görev yapan kadınlarımızın olması bize gurur vermektedir. Nüfus Müdürü Huriye Yalın ve Vergi Dairesi Müdürü Şengül Özkaya’nın da bu anlamda önemli bir örnek olduğunu görüyoruz. Çalışmalarında başarılar dileyerek, tüm kadınlarımızın ‘Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.