CHP’den “İktidara yürüyoruz” etkinliği

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, Cuma akşamı gerçekleştireceği “İktidara yürüyoruz” etkinliğinde milletvekili aday adaylarını partililerle buluşturacak. Hüseyin Oruç Düğün Salonu’nda gerçekleşecek etkinlikte, parti içi kaynaşmanın yanı sıra milletvekili aday adayları kendilerini tanıtma fırsatı bulacak.
CHP’nin milletvekili adaylarını belirlemek için aldığı ön seçim kararı, parti içinde heyecan yarattı. Bu kararla birlikte iktidar olma umutlarının yeşerdiğini dile getiren CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, partililer ile milletvekili aday adaylarını buluşturacak bir etkinlik düzenleyeceklerini duyurdu. Cuma günü akşamı saat 19.30’da Hüseyin Oruç Düğün Salonu’nda yapılacak “İktidara yürüyoruz” gecesine tüm partililerin davetli olduğunu belirten Gönül Avil, “Partililerimiz ile milletvekili aday adaylarımızı buluşturmak amacıyla Cuma akşamı bir etkinlik düzenleyeceğiz. Etkinliğimize tüm partililerimizi bekliyoruz.
Partimiz, milletvekili adaylarını demokratik bir şekilde ön seçimle belirleyecek. Böylesine adaletli ve demokratik bir yarışı diğer partilerde göremezsiniz. Genel seçimlere çok iyi hazırlanıyoruz. Partimizi iktidara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Kadınlara özel konser
CHP Kadın Kolları, “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bu akşam kadınlara özel bir konser düzenledi. Bu akşam Ticaret Borsası Salonu’nda saat 19.30’da başlayacak olan etkinlikte Nilüfer Belediyesi Kadın Karosu, bayanlara unutulmaz bir gösteri sunacak. Konserin ücretsiz olduğunu belirten CHP Kadın Kolları Başkanı Mualla Tuğ, tüm bayanların davetli olduğunu duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.