Vatanseverler şehitlere yürüyecek

Vatan Partisi Bursa İl Örgütü, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü nedeniyle yürüyüş düzenleyecek. “Ana ben gidiyorum, vatanseverler şehitlerine yürüyor” etkinliğine katılacak vatanseverler, Yenikaraağaç ve Karacabey’de mola verecek.
Vatan Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, İl Başkanlığı’nın Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü nedeniyle yürüyüş düzenleyeceğini duyurdu.
Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Ahmet Aygün Ata, “İl Başkanlığımız, yaşamının sonbaharındaki vatanseverlerimiz ile Çanakkale Zaferimizi anlamlandırmak amacıyla yürüyüş düzenleyecek. Yarın Şehreküstü’nden başlayacak olan yürüyüşte katılımcılar, Yenikarağaç’ta mola verecek. Ertesi sabah Yenikaraağaç’tan yola çıkarak Karacabey’e ulaşacaklar. Karacabey’deki program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, İstiklal Marşımız okunması ve bir konuşma yapılması ile sona erecek. İlçemizde 2 gece konaklayacak olan katılımcılar, 13 Mart sabahı Bandırma’ya doğru yola çıkacak ve zaferin yıldönümünde 18 Mart’ta Çanakkale’ye ulaşacaklar.
Yürüyüşçüleri yarın Sanayi bölgesinde karşılayıp Cumhuriyet Alanı’na kadar kendilerine eşlik edeceğiz. Zafer coşkusunun 100. yılını paylaşmak isteyen yurttaşlarımızı ellerinde yalnızca bayrağımız ve Atatürk posterleri ile yürüyüşçülerle birleşmeye çağırıyoruz. Dünyanın kıskanarak baktığı bu büyük destanı yarınlara taşımanın sorumluları olarak, Türk ulusuna düşen görevi Karacabey halkının vatansever kimliği ile yerine getireceğine inanıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.