CHP’den gövde gösterisi

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi, Gazi Mahallesi Ortaokul Caddesi’ndeki seçim bürosunu hizmete açtı. Yüzlerce vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği açılışta, CHP’liler gövde gösterisi yaptı.
CHP, seçim bürosu açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Coşkulu kalabalığa seslenen Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, “İktidara yürüyoruz” dedi. CHP’nin Karacabey tarihinde hiç olmadığı kadar iddialı geldiğine vurgu yapan Kutku, “Seçimlerde büyük patlama yapacağımız açıkça görülüyor. Projelerimiz hazır. Kadromuz ve insan odaklı belediyecilik anlayışımızla görülmemiş hizmetler sunacağız. İktidarın değil, ihtiyacımız olan halkın gücü yanımızda. Bu gücü şu anki etkiliğimizde de görüyoruz. İnsan odaklı, emeğe saygı gösteren belediyecilik anlayışla, her mahalleye ve her yurtaşımıza eşit hizmet vereceğiz. Önce insana yönelik yatırım yapacağız. Yalana ve talana hiçbir zaman geçit vermeyeceğiz. CHP’li Belediye ile Karacabey’in çağ atlayacağından kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.
CHP’ye ilginin her geçen gün arttığını dile getiren İlçe Başkanı Gönül Avil, “CHP, Karacabey’de umut oldu. Giderek artan güvene layık olacağız. Hedefimiz, belediyenin burçlarında CHP bayrağını dalgalandırmaktır” dedi.
Vatandaşlara lokma ikramında bulunan CHP’liler, gösterilen ilginin giderek artmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.