Çamlık Kafe, nostaljiye büründü

Karacabey Belediye Başkanlığı ait Çamlık Mesire Alanı girişindeki kafeterya, yapılan düzenlemeyle ilçe halkını nostaljiye taşımaya hazırlanıyor. Bundan böyle Çamlık Nostaljik Kafe olarak anılacak kafeteryada, içerisine asılan eski Karacabey fotoğrafları vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.
Tamamı ahşap olan kafeteryanın duvarlarına öncelikle Karacabey’in eski fotoğrafları asılarak kafeteryanın nostaljik bir havaya bürünmesi sağlandı. Daha sonra nostaljik tasarımlar ve süslemeler ile farklı bir konseptte kavuştu.
Çamlık Nostaljik Kafe’yi ziyaret eden Belediye Başkanı Ergün Koç “Belirli gün ve haftalarda görücüye çıkan eski Karacabey fotoğraflarını bu mekan ile her zaman görülebilir kıldık. Misafirlerinizle gelmekten keyif alacağınız bu mekan ayrıca nostaljiyi yaşamak isteyen Karacabeylilere de kapılarını açmış olacak. Karacabey’e yeni değerler katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Çamlık Nostaljik Kafe, müşterilerine ilçenin panoramik manzarasını keyifle izleme olanağı sağlıyor. Dört bir yanı yeşil alan olan kafeterya, özellikle yaz aylarında ilçe halkı tarafından yoğun ilgi görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.