CHP’de gençlik Renk’e emanet

Gönül Avil başkanlığında yenilenen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü’nde, Gençlik Kolları’nda da değişim yaşandı. 2 dönem CHP İlçe Gençlik Kolları görevini başarıyla sürdüren İlke Acar, ikinci kez hizmet bayrağını devretti.

CHP Karacabey İlçe Gençlik Kolları, önceki akşam kongresini tamamlandı. Buna göre tek aday olarak seçime giren Samet Renk, CHP Karacabey’in yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Parti binasında, CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP’li üyelerin de katılımıyla gerçekleşen kongre sonunda, aralıklarla iki dönem başkanlık görevini üstlenen İlke Acar, hizmet bayrağını Samet Renk’e devretti.

Kongre de Divan Kurulu Başkanlığı’na Mustafa Utku ve Katip Üyeliklerine ise Oğuzhan Çavdarlı ile Oğuzhan Ünen getirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre, Divan Kurulu’nun seçiminin ardından, Faaliyet Raporu ve Mali Gelir Gider Raporu’nun İlke Acar tarafından okunmasıyla devam etti.

                CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, CHP’nin gençlere önem verdiğini vurgulayan açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Yeni Gençlik Kolları yönetimimize başarılar diliyorum. Eski yönetime de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlere her daim ihtiyacımız var. Onlar olmazsa hedeflerimize ulaşamayız. Birlikte güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum.” ifadesini kullandı.

CHP’de canla başla çalıştıklarını söyleyen İlke Acar da, “İkinci kez görevimi devrederken, bu bayrağı iki dönem boyunca daha ileriye taşıyabilmek adına elimden gelen mücadeleyi verdim. Yol arkadaşlarım ile bedenimizi taşın altına koyduk. Görevimi bu kez Samet kardeşime devrediyorum. 

Tek aday olarak seçilen uzun yıllardır yol arkadaşlığımı yapan Samet Renk kardeşimi ve yönetim kurulunu kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Bu onurlu görevi layıkıyla yerine getireceklerine inancım tamdır. Her zaman her anlamda yanlarında olacağımı bildirmekten mutluluk duyarım. 

Birlikteysek daha güzeliz, birlikteysek güçlüyüz. Hep beraber aydınlık geleceğe olan umutlarımızı tazeleyelim, her gün daha çok büyüyoruz. 

Atanma sürecimizden sonra canla başla çalışan yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarım ve Halk-lis Eski Başkanı Berkant Aka kardeşim olmak üzere Halkçı Liselilerde görev alıp çalışmalarımıza katkı koyan ve mükemmel işlere imza atan kardeşlerime çok teşekkür ederim.  Hayatın her anında destek olmaya devam edeceğim.  Yolumuz uzun, gidecek yolumuz, söyleyecek sözümüz ve bir hayalimiz var. Gerçekleştireceğiz! Cumhuriyet Halk Partisinin neferleri, Cumhuriyet’in yılmaz savunucuları, Atatürk’ün çocukları, hepinize selam olsun. Emekleriniz için sizlere minnettarım.

İlçe Başkanımız Gönül Avil’e, önceki dönem İlçe Başkanımız Süleyman Tuğ’a ve yönetim kurullarına, İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Can Yılmaz ve bir yıl boyunca il yönetiminde beraber görev aldığım tüm yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, Belediye Meclis Üyemiz değerli dostum ve Divan başkanlığımızı yapan Mustafa Utku’ya ve Divan Kurulu Üyelerimiz, Oğuzhan Çavdarlı ve Oğuzhan Ünen’e, Yıldırım Gençlik Kolları Başkanımız dostum Samet Kaya ve arkadaşlarına,

Osmangazi Gençlik Kolları Başkanımız Anıl İlbay’a, basın emekçilerimize ve yanımızda olan, bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Karacabey Gençlik Kolları Başkanı Samet Renk te aday konuşmasında şu sözlere yer verdi; Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey Gençlik Kolları Başkanlığı adaylığım süresince destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.  Cumhuriyet Halk Partisi’nde hizmet etmek benim için her zaman büyük gurur kaynağı olmuştur. Yönetim Kurulumuz ile birlikte bu bayrağı daha ileriye taşıyabilmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. İktidara yürürken, tüm ilçemiz gençliğini Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında beraber hizmet etmeye davet ediyorum.  Önceki dönemlerde beraber görev aldığım ve unutulmaz emekleri olan önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı İlke Acar ve Yönetim Kurulu’na verdiği katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kongremize katılarak bizi yalnız bırakmayan başta İlçe Başkanımız Gönül Avil ve Yönetim Kurulu’na, İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Can Yılmaz ve Yönetim Kurulu’na, Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Samet Kaya’ya, Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Anıl İlbay’a ve tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.  Hep birlikte geliyoruz, Geleceğe Yürüyoruz!”

                Konuşmaların ardında yapılan seçimde Samet Renk CHP İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

Samet Renk başkanlığındaki yenilenen CHP Karacabey İlçe Gençlik Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu: Sevda Akıncı, Atakan Çetin, İlke Çolak, Kadir Dönmez, Onur Eren, Murat Hacer, Ceyhan Karakaş, Ergin Korku, Özge Yılmaz, Berk Orhan Yücel.

İl Delegeleri’nde ise; İlke Acar, Uğur Aykut Ata, Oğuzhan Çavdarlı, İlke Çolak, Aytaç Kaya, Samet Renk, Özge Yılmaz ve Berk Orhan Yücel yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.