CHP Kadın Kolları’nda Göndük dönemi

İstifa ile boşalmış bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Neşe Göndük atandı. Yeni yönetim kurulunun önceki gün toplanarak aralarında görev bölümünü yaptıkları bildirildi.
CHP’nin yeni İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Göndük, yaptığı kısa açıklamasında; “Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın ülke kalkınması için yapılan çalışmalarda ve iş hayatında emeğinin olması konusunda büyük adımlar atılmıştır. Atatürk’ün bizim için açtığı bu yolda, bugünlere gelince gördüğümüz sözde fetvacıların, kadınlar için sarf ettikleri sözleri ve görüşleri kabul etmek mümkün değildir. Kadının eve hapsedildiği, çalışma ortamından dışlandığı, çocuk doğurmak dışında bir işle meşgul olmadığı bir dünya dizayn etmek isteyen bu düşüncenin kabulü imkansızdır.” dedi.
Neşe Göndük başkanlığında yenilen CHP İlçe Kadın Kolları yönetimi şu şekilde oluştu: Sekreter Serpil Kurban, Sayman Sibel Ulutürk, Bilişim Sorumlusu Hülya Tiryakioğlu, Üye Kadriye Vural, Üye Ayşe Tanrıverdi, Üye C. Melek Barutçular, Üye Nalan Aka, Üye Fakiye Şimşek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.