CHP çağdaşlığın adresidir!

 
88. kuruluş yıldönümünde Atatürk Anıtı’na çelenk sundular:
 
 
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), dün kuruluşunun 88. yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.
CHP İlçe Başkanı Mümin Ereselli, parti yöneticileri ve üyelerin katılımı ile gerçekleşen törende, çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Törende, CHP’nin 88. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan İlçe Başkanı Mümin Ereselli, “Bağımsız, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan Cumhuriyet Halk Partisi 88 yıldır demokrasinin, özgürlüğün, laikliğin ve bölünmez bütünlüğün güvencesi olarak varlığını sürdürmektedir.
Ulusal kurtuluş mücadelesinden doğan bir parti olarak CHP, gerek kurtuluş savaşında gerekse Cumhuriyetin kurulmasından sonra, ülkenin her alanda gelişmesi ve kalkınması için sürekli çaba göstermiştir. CHP, Cumhuriyeti ve temel ilkelerini bu güne kadar korumuş, aynı zamanda yenileşmenin, değişimin ve çağdaşlaşmanın adresi olmuştur.
Bu duygu ve düşüncelerle kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yol arkadaşlarını ve genel başkanlarımızdan üyelerimize kadar CHP’ye emek veren tüm partililerimizi şükranla anıyorum.
Kurulduğu günden bu yana inanç ve kararlılıkla, Cumhuriyetimizin temel ilkelerinden hiçbir zaman taviz vermeden bağımsızlık, özgürlük ve laik cumhuriyetin koruyucusu, geleceğimizin güvencesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin 88. kuruluş yıldönümümü kutlar, 9 Eylül 1923’de yakılan ışıkla, herkese saygılar sunarım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.