Çıta yükseliyor!

2011-2012 Eğitim öğretim yılına iddialı bir başlangıç yapmak için yaz süresince hummalı bir çalışma yürüten Mustafakemalpaşa Sınav Koleji yabancı dil eğitmenleri, yeni uygulamalar hakkında velilerini ve öğrencilerini düzenledikleri seminerlerle bilgilendiriyor.
New York Üniversitesi öğretim görevlisi ve aynı zamanda Sınav Koleji Yabancı Diller Koordinatörü Sam Said’in başkanlığında düzenlenen seminerler büyük ilgi gördü.
Yabancı dil eğitimi konusunda iddiasını New York Üniversitesinin desteği ile devam ettiren Sınav Koleji, yaz tatilinde sürdürülen yabancı dil çalışmaları hakkında velilere ve öğrencilere bilgi aktarmak için bir dizi seminer düzenledi.
Sınav Koleji Yabancı Diller Koordinatörü ve New York Üniversitesi öğretim üyesi Sam Said’in başkanlığında düzenlenen seminerlere Sınav Koleji Uluslar arası İlişkiler Koordinatörü Turgan Zülfikar ve Sınav Koleji Yabancı Diller Koordinatör Yardımcısı Hanry Fadl da katıldı.
Seminerdeki konuşmasında yabancı dil eğitiminin önemli bir süreç gerektirdiğinin altını çizen Sam Said, dil öğrenimini pekiştirmek amacıyla öğrencilerin aldıkları yabancı dil derslerinin sayısını arttırmak yerine yabancı dilin kullanım alanlarını geliştirmek gibi bir yöntem izleyeceklerinin altını çizdi.
Kullanılmayan bilgilerin beyin tarafından kısa sürede unutulduğunu vurgulayan Sınav Koleji Yabancı Diller Koordinatörü Said, “Öğrencilerimizin derslerde öğrendikleri bilgileri kullanacakları ortamlar yaratarak, öğrenmenin kalıcı hale gelmesini kesinleştireceğiz” diyerek, izlenecek yeni yöntem hakkında ilk bilgileri de vermiş oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.