Çevreci yakıta ilgi fazla

Karacabey’de devam eden doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla sürerken, vatandaşlarda kömürden vazgeçip bu sağlıklı yakıtı tercih etmeye başladı.
Karacaahmet ve Tabaklar Mahalleri’nin doğalgaza geçmesiyle vatandaşlarında bu ekonomik ve sağlıklı yakıta olan talepleri giderek artıyor. Karacaahmet Mahallesi sakinlerinden Emekli Matematik Öğretmeni Süleyman Özcaner, As Doruk Mühendislik tarafından bağlantısı yapılan doğalgaz ile kışı rahat geçirmeye hazırlanıyor. Özcaner, doğalgaza kavuşması ile rahat edeceklerine inandıkları belirtti. Özcaner, doğalgaz kullanıcılarına ısı yalıtımı yaptırmaları konusunda uyardı.
Tabaklar Mahallesi sakinlerinden Bursa’nın ilk Organik Tarımcılarından Şaban Burhan’da, As Doruk Mühendislik ile doğalgaz kullanmaya başlayanlardan. Burhan, “Karacabey’de sağlıksız hava yerine doğalgaz sayesinde temiz hava solumamıza vesile olan Belediye’ye, Ova Gaz’a ve As Doruk Mühendislik’e teşekkür eder, tüm halkımıza doğalgazı tavsiye ederim” diye konuştu.
As Doruk Mühendislik Şirket Müdürü Hüsnü Doğruoğlu, her iki müşterilerin de mahallelerinde ilk doğalgaz kullananlardan olduğunu belirterek, Tabaklar ve Karacaahmet Mahalleleri’nde doğalgaz için yoğun bir talep yaşandığını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.