Çavdarlı’ya ilgi artıyor

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, ekibiyle birlikte çalışma temposunu artırdı. Ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılandıklarını belirten Çavdarlı, 30 Mart akşamı Belediye’yi kazanacaklarını söyledi.
Salon programları düzenlemeye devam eden Saadet Partisi, hafta sonu Bayramdere Köyü’nde aday tanıtım töreni gerçekleştirdi. Salonu dolduran köylülere, pilav ve ayran ikramı yapıldıktan sonra, belediye meclis üyesi adayları tek, tek sahneye çağrılarak tanıtıldı.
Programda konuşan Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “Zaman azaldıkça heyecanımız giderek artıyor. Milli Görüş belediyeciliğinin ayak sesleri Bayramdere’de iyice hissedilmeye başladı. İnşallah 30 Mart akşamında Belediyeyi kazanacağız ve derhal hizmetlere başlayacağız. Saadet Partisi’ne vereceğiniz destek, kendinize yapılmış bir iyiliktir. Çünkü Milli Görüş, milletimizin görüşüdür, yani sizin görüşünüzdür. Bizler, daha önce Refah Partili belediyelerde destanlar yazıp, efsane hizmetlere imza attık. İnşallah bu seçimlerde de Saadet Partisi galip gelecek ve 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde de meclise güçlü bir şekilde girecektir. Bizleri ne kadar yok saysalar da, televizyonlar da ve gazetelerde göstermeseler de artık mızrak çuvala sığmıyor. Ev ev, kapı, kapı dolaşarak vatandaşlarımıza kendimizi ve partimizi tanıtmaya çalışıyoruz. Görüyoruz ki, insanlarımız hizmete susamış. Milli Görüş’ün efsane hizmetlerini Karacabey’de de yapmasını istiyorlar. Bu yüzden de bizlere büyük bir teveccüh gösteriyorlar. Allah’ın izniyle Belediyeyi alıp işbaşı yaptığımızda, insan ayırmadan, sen şu’cusun, sen bu’cusun demeden, partizanlık yapmadan insanlarımıza eşit muamele edip, hepsine hizmet götüreceğiz. Saadet kazanınca, Karacabey kazanacak. Saadet kazanınca, herkes kazanacak” dedi.
Programın sonun ise, proje ve koordinasyon ekibi tarafından vatandaşlara bilgi verildi. Projeler, programa katılan vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.