“İşçi Partisi’nde birleşelim”

Karacabey İşçi Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Aygün Ata, “Türkiye’yi bölenleri, Cumhuriyeti yıkanları tarihe gömme zamanı geldi” dedi.
İşçi Partisi’nden meclis üyesi adayı olmanın gururunu yaşadığını kaydeden Ata, “İşçi Partisi, Atatürk’te birleşenlerin partisidir. İşçi Partisi’nde birleşerek Türkiye’yi bütünleştirelim, Kemalist devrimini tamamlayalım” çağrısında bulundu.
Meltem Gazetesi’ni ziyaret eden İşçi Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Aygün Ata, yerel basının, ulusal basına göre daha halkçı bir tutum sergilemesinin umut verici olduğunu belirtti. Ata, “İşçi Partisi ordumuza kurulan kumpasın açığa çıkarılmasında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün teslimiyet belgesinin deşifre edilmesinde ekin rol oynadı. ABD kullanımlı cemaatin ve ABD’nin kuklası AKP’nin Atatürk devrimlerini yerle bir ettiği çalışmaları ortaya çıkardı. Ergenekon tertibinin kurucusu gladyoyu ve Ermeni soykırımı yalanını Avrupa’nın yüzüne yumruk gibi indirdi. İşçi Partisi’nin meclis üyesi adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum” diye konuştu.
Yerel seçimlerinde kullanılacak oyun, yalnızca il ve ilçeleri yönetecek adaylar için değerlendirilmemesini isteyen Ata, AKP, CHP ve MHP’nin Türkiye’nin bölünmesine yol açacak biçimde kullanıldığını belirtti. Ülkenin, ABD ve AB’nin öngördüğü gibi dizayn edildiğini savunan Ata, ‘oyları bölmeyelim’ aldatmacasıyla seçmenin, CHP’ye ve AKP’nin payandası MHP’ye yönlendirilmeye çalışıldığını ileri sürdü. Seçmenin Türkiye’nin bölünmesine aracı edilmeye itildiğini belirten Ata, “İşçi Partisi’nde birleşerek Türkiye’yi bütünleştirelim, Kemalist devrimini tamamlayalım.
İşçi Partisi, Atatürk’te birleşenlerin partisidir. Yurdu, ulusu, toplum ve Atatürk devrimini tamamla hedefinde birleşenlerin partisidir. Arslanlı yolda ulusu birleştirerek, iktidara yürümenin partisidir. Artık Türkiye’yi bölenleri, Cumhuriyeti yıkanları tarihe gömme zamanıdır.
İşçi Partisi, yerelde ve genelde halk meclisleriyle yönetecek. Emekçinin, köylünün, işçinin yani halkın geniş kesimini oluşturan yurttaşların birleşmekte sakınca görmeyeceği tek parti İşçi Partisi’dir. Ülkemizi Ankara’dan yönetecek ulusal hükümeti kuralım. Başı dik, varlıklı, özgür Türkiye için İşçi Partisi seçelim. Halk için, halkla birlikte, Türkiye’yi birleştirmek için, savaşım göstermekten her koşulda ve her durumda sesimizi yükseltelim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.