Çatı ya çökerse…!

Asana Ailesi, büyük bir tehlike altında:

Saadet Mahallesi 18 Sokak No: 61’deki evlerinde zor günler geçirdiklerini belirten Metin Asana, geçtiğimizde haftaki yoğun kar yağışı nedeniyle çatının çökme noktasına geldiğini söyledi.

            Eşi Serpil Asana ve 2 çocuğuyla birlikte yaklaşık 1 haftadır tehlike içinde yaşadıklarını vurgulayan Metin Asana, bu sorunun çözülmemesi halinde büyük bir felaketle karşı karşıya kalacaklarını dile getirdi.

Korkuyoruz!

Şimdilik çatının çökmemesi için 4 tahtadan oluşan destekle idare ettiklerini ancak bunun çözüm olmadığını kaydeden Metin Asana, “Bizler yoksul insanlarız. Sürekli bir işimiz olmadığı için günlük yaşamak zorunda kalıyoruz. Gelirimiz ve hiçbir sosyal güvencemiz de yok. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de bu sorunla karşı karşıya kaldık. Evimizin çatısı çökerse biz ne yaparız? Her gece korkudan uyanıyorum. Bu olay meydana geldiğinden beri stresten uykusuz kaldım. Tek isteğim çatımızın onarılması. Eğer buna bir çare bulunamazsa, büyük bir felaketle karşı karşıya kalacağız. Zor durumdayız. Belediye ve Kaymakamlık’tan yardım bekliyoruz” dedi.

            Çatıdan inen kar ve yağmur sularının evlerini bastığını belirten Metin Asana, “Kaç gündür odanın içine giren suları temizlemeye çalışıyoruz. Devletimizden yardım eli bekliyoruz. Kendimi geçtim, eşim ve çocuklarımın güvenliği için lütfen sesimizi duyun ve bize yardım edin” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.