Canbalı’ya Cami müjdesi

Karacabey’in tüm yönleri ile kalkınması ve modern bir görünüme kavuşması adına, Karacabey Belediye tarafından gerçekleştirilen yatırım hamleleri giderek hız kazanırken, hayırsever Karacabeylilerin katkıları da ilçe halkının takdirini kazanmayı sürdürüyor.
Belediye tarafından, Bursa’ya giriş ve çıkış güzergahında ilçeye modern bir görünüme kavuşturmak adına başlatılan, altyapı ve rekreasyon çalışmaları tamamlanma noktasına gelirken, söz konusu alanda yer alan Canbalı Mahallesi’ne, hayırsever iş adamı Mücahit Çavdarlı tarafından yepyeni bir cami inşa edileceği açıklandı.
Önceki gün Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya gelen Karacabeyli işadamı Mücahit Çavdarlı, 100 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Canbalı Camii’nin yerine, kent girişine bambaşka bir atmosfer katacak büyük ölçekli bir cami yapmaktan aile olarak gurur duyacaklarını kaydetti.
Karacabeyliler yardımlaşma ve hayırseverlik bakımından da örnek
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; ilçenin ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif tüm yönlerden kalkınması adına, resmi ve özel kurumlar ile önemli diyaloglar geliştirildiğini belirterek, bu girişimlerin Karacabey’e gönül verenler ve hayırseverler tarafından da desteklenmesinden, ayrı bir gurur duyduklarını ifade etti.
Başkan Ali Özkan ayrıca, ekonomik zenginliği ile birlikte hayırseverlik ve yardımlaşma konusu bakımından da Karacabeylilerin her zaman örnek teşkil ettiğini söyleyerek, ilçe halkı adına Çavdarlı ailesine teşekkürlerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.