Demir, “Birlikten kuvvet doğar”

Karacabey İmam Hatipliler Derneği (KİHMED) tanıtım ve istişare amaçlı BURFAŞ Sosyal Tesisler’inde düzenledikleri yemekte okul müdürleri, öğretmenler ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat, İlçe Emniyet Müdürü Arif Günal, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Erol, CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, KİHMED Başkanı Zeki Demir, KİHMED yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, eğitim sendikaları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve basın mensuplarının katıldığı kahvaltı da KİHMED’in amaç ve faaliyetleri hakkında katılımcılar bilgilendirildi.
Karacabey İmam Hatip Mezunları tarafından hayata geçirilen KİHMED’in amaç ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapan İmam Hatipliler Derneği Başkanı Zeki Demir, insanı ön planda tutarak, hayırlı hizmetlere imza atmak için yola çıktıklarını söyledi. Demir, “Birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz kardeşiz. Hizmette yarışalım. Birlikten kuvvet doğar. Hep beraber güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.