“Cahide Kırlağaç Anaokulu”nda geri sayım başladı

 

5 derslik ve 125 öğrenciye hizmet verecek olan Anaokulun, önümüzdeki eğitim ve öğretim dönemine kazandırılmasına sayılı günler kaldı.

Ulvi Kırlağaç, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Cahide Kırlağaç Anaokulu’nun bu özelliğiyle Karacabey’de olduğu gibi Bursa'da da bir ilk olacağına dikkat çekti.

Okulun çevre düzenlenmesi konusunda Belediye’nin yardımcı olduğunu belirten Kırlağaç, Park ve Bahçeler Müdür Vekili Talih Düzgören’den ağaçlandırma konusunda söz aldıklarını ve anaokulun çok daha güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Kırlağaç, “Karacabey için son derece önemli olan ve uzun yıllar eksikliği hissedilen okul öncesi eğitim konusunda büyük bir boşluk doldurulmuş olacak. Böyle bir hizmeti Karacabey'e kazandırmaktan dolayı çok mutluyum. İnanıyorum ki, burada eğitim gören öğrencilerimiz, Karacabey'e ve ülkemize yararlı bireyler olarak yetişecek. Okulun yapım aşamasından bu güne kadar bize destek olan Kaymakamlığa, Belediye'ye, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.