Cafe Sienna’da muhteşem eğlence

Avrupa ödüllü ilk bayan DJane, Karacabey’e geliyor:
Karacabey Esentepe Mahallesi’nde, “Gençliğin Yeni Adresi” olarak faaliyet gösteren Cafe Sienna, yarın akşam Avrupa ödüllü tek bayan Türk DJane’i konuk edecek.
            Cafe Sienna İşletmecisi Genç Organizatör Cem Eren, başarılı DJane Ayleen’i ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti. 10 yıllık başarı öyküsüne sahip DJane Ayleen’in, şöhretinin Türkiye sınırlarını aştığına dikkat çeken Eren, dünya çapında bir yıldızı Karacabey gençliğine sunacaklarını kaydetti.
            Cem Eren, 20 ülke, 200 şehir ve 300 Club’da sahne alan Ayleen’in gelmiş geçmiş en başarılı bayan RnB DJ olarak tarihe geçtiğini belirterek, bu halde en başarılı Türk bayan DJ ünvanı da sahip olduğunu dile getirdi.
            Eğitimini başta New York’ta almak üzere 10 yıldır Almanya’dan Güney Afrika’ya, Ukranya’dan Dubai, Türkiye, Kıbrıs, Fransa, ve tüm Avrupa’yı kapsayan ülkeleri gezen DJane Ayleen, saatlerce süren Canlı Vinyl Show’u ile izleyenleri coştu ve coşturdu.
            Böylesine önemli bir ismin katılacağı eğlence 09 Aralık 2009 saat 20.30’da başlayacak. DJane Ayleen’in Türkiye’deki organizasyonlarını da yapacak olan Cafe Sienna Sahibi Genç Organizatör Cem Eren, tüm Karacabey gençliğini beklediklerini duyurdu.
DİSCOGRAFİ:             DJane Ayleen, dünya çapında kaliteli ve uluslar arası bilinen, “FASHİON TV Parti”lerinde gözdesi oldu. Fil Dişi Sahillerinde, Güney Afrika’da sahne aldı. Türkiye’de 2008 senesinde Oktay Kaynarca ve Seray Severin sunduğu, ”Her Şey Dahil” Show’unda canlı Performansı ile ilgi çekti, gazeteler yazdı ve İstanbul’da Club Sapphire (Levent) ‘de sahne aldı. RnB piyasasının bilinen ve dünya çapında ünlü Amerikan Sanatçıları için  DJ’lik yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.