By Cotton’dan görkemli açılış

Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da giyim sektöründe faaliyet gösteren By Cotton, ilçedeki ikinci şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Yoğun ilgi gören açılışın ardından yapılan Sokak Defilesi’nde ise By Cotton ürünleri yabancı mankenler tarafından tanıtıldı.
By Cotton’un ilçedeki ikinci şubesi Drama Mahallesi 119 Sokak No. 22-24 adresinde hizmete açıldı. Mağazanın açılış kurdelesini, Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Vergi Dairesi Müdürü Ali Kalkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ve işletme sahibi Şenol Karakaş birlikte kesti. Yoğun ilgi gören açılışa ayrıca daire amirleri, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri, çok sayıda ilçe esnafı ile vatandaşlar da katılım gösterdi.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede yeni işletmelerin faaliyete başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, By Cotton’un yeni mağazasının Karacabey’e hayırlı olması dileğinde bulundu.
Açılışın ardından yapılan Sokak Defilesi’nde ise By Cotton ürünleri yabancı mankenler tarafından tanıtıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.