Artvinlilerin piknik keyfi

*Boğaz Mahallesi’nde yapılan etkinlikte konukların doyasıya eğlendiklerini belirten Dernek Başkanı Mükerrem Yılmaz, “Güzel bir gün geçirdik. Emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.
Karacabey Artvin Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği 6. piknik etkinliği şenlik havasında gerçekleşti. Dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın da ilgi gösterdiği etkinlikte konuklar unutulmaz bir gün yaşadı.
Artvinliler Derneği’nin geleneksel piknik etkinliği, Boğaz Mahallesi Mesire Alanı’nda yapıldı. Etkinliğe, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erdal Özköroğlu, Vergi Dairesi Müdürü Ali Kalkan, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Erkan İşçi, PTT Müdürü Turcan Dursun, TOKİ Şehit Yüzbaşı Erhan Kındır İlkokulu Müdürü Erbay Köse, 14 Eylül Ortaokulu Müdürü Kenan Demir, Şehit Serkan Şahin Ortaokul Müdürü Aydın Yıldırım, Ömer Matlı Ortaokulu Müdür Yardımcısı Akif Demirtaş, Murat Hüdavendigar İlkokulu Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz, Boğaz Mahallesi Muhtarı Kemal Sevinç, Yurtiçi Kargo Müdürü Özkan Demiral, Özel Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri ile çok sayıda konuk katıldı. Gün boyu süren etkinlikte konuklar gönüllerince eğlenerek stres attı.
Etkinlikte ikram edilen Artvin yöresinin döner kebabı ve pişi Karacabeylilere tanıtılırken, Grup Halay’ın orkestrası ve akordeon eşliğinde oynanan yöresel halk oyunları büyük beğeni topladı.
Üyeleri bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçladıklarını belirten Dernek Başkanı Mükerrem Yılmaz, “Gelenekselleştirdiğimiz piknik etkinliğimizi her yıl daha kapsamlı gerçekleştiriyoruz. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesini sağlayan bu etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize ve konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Artvin kültürünü Karacabey halkıyla kucaklaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçenlere ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.