Bursa Beton’a kalite belgesi

Bursa Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş’ye, “TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi” belgesi törenle verildi.
            Bursa Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Kağıtçıbaşı, şirket binasında düzenlenen törende, yöneticilerin, ürün farklılığı ve değişime ayak uydurma kaygısı taşımaları gerektiğini söyledi.
            Bursa Beton’un, bu çerçevede kalite belgesi alarak bir büyük adım daha attıklarını belirten Kağıtçıbaşı, şöyle konuştu:
            “Düşük maliyetlerle yüksek kaliteyi elde etmek ve değişimi yakından takip etmek, şirketlerin öncelikli hedefi haline gelmiştir. Müşteriye kaliteli ürün ya da hizmetin sunulabilmesi ancak en üst yönetimden en alt  düzey çalışanlara kadar yeterli bir kalite bilincinin oluşmasıyla mümkün olacaktır. Bundan  sonraki süreçte ISO 9001 belgeli bir kuruluş olarak faaliyetlerimizi sürdürecek olmamız, kalite anlayışımızın bir sonucu olarak  ortaya çıkmıştır.”
            Kağıtçıbaşı, kalite belgesinin bir sonuç değil, bir sürecin başlangıcı olarak gördüklerini ifade etti. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Genel Sekreteri Ahmet Pelit ise kalite kavramının giderek önem kazandığını belirterek, kalite yönetim sisteminin temelinde, sürekli iyileşmeyi sağlayacak sistematik bir yönetim yaklaşımının yer aldığını kaydetti.
            Çevre konusunda Bursa Beton’un hassasiyetini bildiklerini dile getiren Pelit, “Bursa Beton’un, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgeleriyle de kalite çalışmalarını taçlandırmalarını beklemekteyiz” dedi.
            Pelit, konuşmasının ardından “TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi” belgesini Bursa Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Kağıtçıbaşı’na takdim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.