BUNİMO’nun dahileri onurlandırıldı

Öğrencilerimiz Matematik Olimpiyatlarından 2 gümüş ve 7 bronzla döndü:

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nilüfer Eğitim Kurumları işbirliğinde yapılan sınavlarda dereceye giren Cumhuriyet, 14 Eylül ve Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim’in 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri, dün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde başarı belgesiyle onurlandırıldı. Bursa genelinde sınava giren 5 bin 930 öğrenciden 180’inin derece elde ettiği bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in katılımlarıyla gerçekleşen belge töreninde Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Rafet Yılmaz, 14 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Osman Genç, Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Aksu hazır bulundu.

Törende ayrıca, öğrencilerin başarısında büyük rol oynayan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmenleri Şevket Aksoy ve Neslihan Çakan, Matematik Öğretmenleri Ömer Göksel ve Melis Duman, 14 Eylül İlköğretim Okulu Matematik Öğretmeni Fatma Apaydın ile Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Aydın Kaya da yer aldı.

Cumhuriyet ve 14 Eylül İlköğretim'den birer öğrencimiz BUNİMO’da gümüş madalya kazanırken, yine Cumhuriyet’ten 5 ve Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim’den de 2 olmak üzere toplam 7 öğrencimiz de bronz madalyaya layık görüldü.

Öğrencilere başarı belgelerini takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Sizlerle ne kadar övünsek azdır. Başarılarınız bizleri çok mutlu etti. Sizlerden daha büyük başarılar bekliyoruz. Hedefinizi daima yüksekte tutun. BUNİMO’daki başarıda emeği bulunan okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın” dedi.

Karacabey'den BUNİMO’da gümüş ve bronz madalya elde eden öğrencilerimiz ise şu şekilde sıralandı;

Gümüş Madalya: Aysel Özgün (Cumhuriyet), Furkan Koçlar (14 Eylül).

Bronz Madalya:Cihan Çalışkan (Cumhuriyet), Elif Nur Çalışkan (Cumhuriyet), Baran

Aslan (Cumhuriyet), Kadir Yiğit Çalışkan (Cumhuriyet), Hüseyin Filinde (Cumhuriyet), Ömer Faruk Öktem (Şehit Bahadır Tayfur), Ali Vural (Şehit Bahadır Tayfur).

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.