Yalçın, Karacabey’den destek istedi

 

AKP İl Teşkilatı’nın kongre heyecanı sardı:

İl Başkanlığında yeniden aday olduğunu duyurmasının ardından destek turlarını sıklaştıran Yalçın, önceki gün Karacabey AK Parti yönetimi ve delegelerle bir araya geldi.

Oda Restaurant’ta gerçekleşen toplantıda Karacabeyli partililerden destek isteyen Sedat Yalçın ayrıca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak olan kongrede ilçe teşkilatının tam kadro beklediklerini söyledi.

Ülkenin genel durumu hakkında bilgiler veren Yalçın, Türkiye’nin AKP ile huzura kavuştuğunu dile getirdi.

Yalçın, Türkiye’ye haksızlık edildiği, kaynaklarının hortumlandığı bir dönemde AK Parti'yle yaşanan değişime dikkat çekip, “Bugün o sistemin sorumluları, mahkeme huzuruna çıkıyor. Bizler tarihe tanıklık eden teşkilatlarız” dedi.

Kural dışına çıkanı milletin affetmediğini belirten AKP İl Başkanı Sedat Yalçın, “Kendi kafasına göre düzen kuranlar mutlaka milletle karşı karşıya geliyor. Kongre sürecinden sonra yerel yönetimlerle ilgili çalışacağız. Ne projemiz varsa hepsini masaya yatıracağız. Güç birliği içerisinde başbakanımıza güzel tablolar oluşturacağız. Yerel yönetim seçimlerine giderken Bursa Türkiye'ye çok güzel mesajlar verecek, halkın sevdiği ve kendini ispatlamış kişilerle seçimleri yapacağız. Meclis üyelerini sizler seçeceksiniz. Delegasyonumuz, üyelerimiz ve teşkilatımızın arzu etmediği hiç birşey olmayacak. Teşkilatımız milletin iradesiyle hareket ediyor” diye konuştu.

Karacabey teşkilatını da kalabalık şekilde 22 Nisan’daki kongreye davet eden Sedat Yalçın, “Başbakanımız için salonun sadece içinde değil dışında da coşkulu bir karşılama yapacağız. Bursa heyecan ile o günü bekliyor. Değişik yerlerden çeşitli mesajlar alıyoruz. Başbakanımızı 'nasıl karşılayalım, nasıl gelelim' şeklinde. İlçe başkanlarımızla bu konu için toplantı yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımızla başbakanımızın programını planlayacağız. Kongremizi Şölen havasında yapmak istiyoruz. Doğru bildiğimizi, siyaset anlayışımızı delegelerimize anlatacağız. Takdir delegelerimizin. Teşkilatımızın çok güzel sınav vereceğine ve Türkiye'ye örnek kongre gerçekleştireceğimize inanıyorum. Hepinizin desteğini bekliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.